| Vprašanja in predlogi | |
|
+5Ahilo Caius Artemida Nearja. Gaia 9 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Gaia Admin
Število prispevkov : 57 Poklic : Boginja zemlje in mati vesoljstva Registration date : 20/09/2008
| Naslov sporočila: Vprašanja in predlogi Sob Sep 20, 2008 7:22 pm | |
| Če imate kakšno vprašanje, predlog, kritiko, idejo... Vse lahko napišete tukaj. | |
|
| |
Nearja. Smrtnik
Število prispevkov : 31 Poklic : Nezaposlena/žena-gospodinja Registration date : 26/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Ned Sep 28, 2008 9:39 pm | |
| Hm... No tko bom jst spet prva. Tema mi je full všeč Upam, da se bo forum obdržal Pa smajliji so mi tudi dobri. Motijo me pa dve stvari in ti sta: ~nedodelana pravila> vsaj tko se meni zdi. K jst recimo nisem vedla, če me mora admin potrdit al ne, da lahko začnem pisat... Pa mogoče bi tm pri kako pisat lahko kej več napisali.... In še mord skupen opis vsega skupi. KKo je nastalo al kej... Pa še ena stvar: Kako pridemo v druge polise? Recimo glede teh stvari bi se lahko mal več razpisali. ~ izgled: Ne vem če še koga moti sam meni ta izgled sploh ni všeč. Sej se mi zdi, da vem kaj je bil vaš namen. Tako bolj starinsko bi moglo zgledat sam meni je čist grozno. Ne vem, jst si to vse skupi bolj modro predstavljam. Ampak to je samo moje mnenje. No, upam da ne zamerte kej | |
|
| |
Gaia Admin
Število prispevkov : 57 Poklic : Boginja zemlje in mati vesoljstva Registration date : 20/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Pon Sep 29, 2008 12:04 pm | |
| Načeloma lahko začnete pisat takoj, ko se opišete. Če bo z opisem kaj narobe, pa vas bomo opozorili po ZS-ju in ga boste dodelali. V druge polise pridete tako, da to napišete. Ok malo čudno se sliši Napisati morate kako odhajate iz svojega polisa ter potem kako ste tja prišli. Temu so namenjene teme kot so ceste in glavne ceste. Meni se zdi ta izgled super za Grčijo, za ostale uporabnike pa ne vem. Vsekakor se najbolj nagibam k rjavi in peščeni barvi. | |
|
| |
Artemida Smrtnik
Število prispevkov : 27 Age : 32 Poklic : Boginja lova, živali, narave in devištva. Registration date : 03/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Pet Okt 03, 2008 10:42 pm | |
| Forum je super in vse, moti pa me samo to, da na seznamu božanstev ni nekaterih bogov kot so Apolon, Perzefona... drugače pa vse super ^^
Nazadnje urejal/a Artemida Sob Okt 04, 2008 4:28 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Gaia Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Pet Okt 03, 2008 11:06 pm | |
| Zaenkrat smo se odločili za te bogove, ki so na seznamu. Drugače pa vemo, da jih je še ogromno Ko bodo vsa božanstva s seznama zasedena in veliko smrtnikov, bomo dodali nova. | |
|
| |
Caius Smrtnik
Število prispevkov : 14 Age : 31 Poklic : zdravilec Registration date : 28/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Sob Okt 04, 2008 6:57 pm | |
| Delno se strinjam z Artemino.. Paleta bogov je resnično odlična, všeč mi je, da niste uvedli samo glavni, torej olimpijcev, vendar tudi otroke titanov, prvih bogov na svetu, ter nekih mlajših bogov, torej glede bogov je vse odlično. Izgled mi je všeč, čeprav bi res morda bolj pasal k kakšnemu Staremu Egiptu... Všeč mi je, da so mesta narazen, ker sem bil na dveh forumih, kjer je bilo omenjeno vse samo kot mesto, olimp mi je nasploh všeč... Skratka forum rulzaaaaa!! | |
|
| |
Ahilo Smrtnik
Število prispevkov : 34 Poklic : Vojak Registration date : 03/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Sob Okt 04, 2008 9:21 pm | |
| cool use sam neki bi dodal.
Lahko bi podeljevali točke samo da postavimo kip kakega boga in se mu s tem prilizujemo:P | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Sob Okt 04, 2008 9:26 pm | |
| mja, lahko bi dal bogovom kako drugo barvo, k se sploh ne vidi imena uporabnikov-bogov tam spodi, k kaže kdo je trenutno na forumu |
|
| |
Gaia Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Sob Okt 04, 2008 9:33 pm | |
| - Ahilo je napisal/a:
- cool use sam neki bi dodal.
Lahko bi podeljevali točke samo da postavimo kip kakega boga in se mu s tem prilizujemo:P Ne ne, samo za kipec pa ne dobite točk Se pa s tem priliznete bogu in vam lahko zaradi tega da lažjo nalogo oziroma vam pri nalogi pomaga, da jo bolje opravite. Barva se spodaj res bolj slabo vidi, ampak ko kakšen bog napiše sporočilo se pa super vidi ime. Bomo poskusili še s kakšno svetlo modro, da vidimo kako izgleda | |
|
| |
Nearja. Smrtnik
Število prispevkov : 31 Poklic : Nezaposlena/žena-gospodinja Registration date : 26/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Sob Okt 04, 2008 9:59 pm | |
| Kdaj bomo pa nardili ta party, ki je biu omenjen en čas nazaj? Zdej nas je kr dosti... K če ne ga lhku tudi jst kr pr Nearji nardim Je itak bolj party girl sooo..... | |
|
| |
Artemida Smrtnik
Število prispevkov : 27 Age : 32 Poklic : Boginja lova, živali, narave in devištva. Registration date : 03/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Sob Okt 04, 2008 10:07 pm | |
| jz bi sam še vprašala, kako je z odpiranjem tem a smemo, ne smemo itd. ker jz bi mela eno temo v Šparti in sicer kak gozd, pa če bi kdo lah odpru bitte. | |
|
| |
Gaia Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Sob Okt 04, 2008 10:17 pm | |
| Za party bomo počakali, da se še najnovejši člani malo razgledajo po forumu in razpišejo, potem pa bo masovno vabilo v Atene. Po mojih pričakovanjih naslednji vikend Lahko odpirate nove teme. Tako ali tako morate odpreti domove (tudi bogovi) pa delavnice oziroma ateljeje. Če bo kakšna tema dvojna ali pa totalno nesmiselna (kar malo dvomim), bo pa pač zbrisana. | |
|
| |
Echo Smrtnik
Število prispevkov : 12 Age : 32 Poklic : Umetnica Registration date : 02/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Pon Okt 06, 2008 6:17 am | |
| Mam eno vprašanje. Torej, recimo da se jaz, ki sem Špartanka, dogovorim z enim Atencem za pogovor ... in recimo napišem,m da grem v Atene - A to pomeni, da jaz nesmem biti nikjer drugje kot samo v Atenah (in v tistih temah, ki so tam), ali sem lahko s kom drugim tudi v Šparti na primer?
Ker men osebno bi bolj odgovarjalo to, da sem lahko na katerih koli treh mestih, ker bo prevelika gneča, če pride do tega omejevanja, sploh če se trije naenkrat spravimo v en polis in lahko potem SAMO in ZGOLJ tam pišemo ...
hvala | |
|
| |
Gaia Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Pon Okt 06, 2008 10:41 am | |
| Zaenkrat lahko pišete kjer želite, samo da upoštevate omejitev treh mest. Kasneje, ko bo veliko več članov in bodo mesta med sabo tekmovala pa se bo to (verjetno) spremenilo. Bomo videli, ko pridemo do tja Trenutno pa torej lahko pišete tudi v drugih polisih. Če se boste grdo obnašali, vas pa domačini lahko vržejo skozi mestna vrata | |
|
| |
Sofia Špartanka
Število prispevkov : 9 Registration date : 14/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Pet Nov 14, 2008 11:26 pm | |
| Vem, da je lahko 5 prebivalcev v eni drzavci, sam glede na to, da so Atene in Sparta (kukr sm vidla) ze zasedene, me zanima ce je kaka moznost, da bi se sprostilo se kaksno mesto v teh dveh? | |
|
| |
Sheila Špartanka
Število prispevkov : 47 Age : 29 Registration date : 08/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Sob Nov 15, 2008 2:22 am | |
| Ja, sej. Tm piše, da dokler u Korintu ne bo 5 prebivalcev, da bo zaklenjeno. Kukr sm vidla je v Korintu že 5 prebivalcev. Pol bi se mogl sprostit. In kukr sm tut vidla, je Gaia bla kr neki časa odsotna... Tko da... Nwm. | |
|
| |
Keira Atenka
Število prispevkov : 247 Age : 30 Poklic : Filozofinja in umetnica Registration date : 30/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi Sob Nov 15, 2008 10:00 pm | |
| Okej, Sheila, imaš prav. Sofia, bom jaz kot modelatorka zdaj skušala to odklenit. EDIT: Obe temi sta odklenjeni. Upam, da se bo katera še opisala... In da bosta čimveč pisali. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja in predlogi | |
| |
|
| |
| Vprašanja in predlogi | |
|