Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dobrodošli v antičnem svetu!

KazaloKazalo  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

Klepet

Go down 
+3
Kurt
Keira
Althea
7 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
Sheila
Špartanka
Sheila

Število prispevkov : 47
Registration date : 08/11/2008

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyTor Feb 03, 2009 6:13 pm

Faiin. Pa ti?
Nazaj na vrh Go down
Althea
Špartanka
Althea

Število prispevkov : 93
Poklic : Filozofinja in zdravilka
Registration date : 25/09/2008

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyPet Feb 06, 2009 12:25 am

Jst sm super Very Happy kot vedno Wink
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyPet Feb 06, 2009 2:20 am

Js pa trenutno nism super. Čeprou sm zmeri dobre volje. <.<
Nazaj na vrh Go down
Esteren
Atenka
Esteren

Število prispevkov : 84
Poklic : Slikarka
Registration date : 04/10/2008

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptySob Feb 07, 2009 4:05 pm

ojoj. kaj pa je, draga Sheila? Crying or Very sad
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptySob Feb 21, 2009 8:53 pm

I know, dolg me ni blo... Pa bom useen odgovorila... Smile

Punce, vas je že kdaj fant zavajal in vam govoril, da ste lepe, vas kdaj pa kdaj prijel za roko in te včasih tudi kar tako nenadoma objel? No, mene je. Seveda sem bila vsa presrečna in sem se začela zaljubljati vanj. Prej me je namreč ves čas dražil in mi je šel pošteno na živce, potem pa se je takole spremenil. Jaz že čisto zasanjana in to. Pa pride teden, ko grejo smučat. On je seveda mene prosil, naj mu dam zvezke za prepisat. Spet vsa jupi in ulala. Pol se pa enkrat pogovarjava po MSNju (še isti teden, ko je na smučanju) in omeni, da zasleduje neko borderko, ki je huda in oh in sploh. Dobro, postanem ljubosumna. In mi potem javi dan prekmalu, da so doma. Jaz presenečena in ga sprašujem kako to. No to zdaj ni ravno važno. Potem pa naredim veliko napako...omenim borderko. In mi reče, da sta se zalizala. Js čist fak in O.o Naslednji dan nočem v šolo, da ga ne bi videla, čisto sem slabe volje in čist aaa! In js sm že prej skapirala, da se z mano zaje*ava, hotla sem se sam še prepričat. In ja, nobenmu ni čist nč omenu nobene borderke, jz sem edina, ki ve. Ponorim in sem čisto besna, seveda znotraj sebe. In ja, samo okol me je prenašou. Že prej je blo nekako tako...en dan je čist prjazn in oh in sploh, me prjema za rokce, se lepo pogfovarja z mano, drug dan se pa grdo obnaša do mene, me žal in ignorira. Mela sem dost!

No, to je razlog... Pa da ne bo vse tako grozno, vam bom povedala, kaj se je zgodilo potem... Very Happy

Popoldne se spet pogovarjam z njim po MSNju, tokrat sem ga pa napala (grozn se sliš, vem xD). Zasliševala sem ga, zakaj se z mano **** okol in zakaj lih js. On skos nwm nwm. Pismo, js sm še bol besna. In pol mi po neki časa przna, da si je to sam zmislu, borderka je pa bla ena, sam nista mela nč. Js si mislm: sem vedla. Pol mu še kr težim in on reče: te bom prisiljen blokirat. Puf! Navidez nedosegljiv. Takrat sem vidla, da sem ga zasračkala in sm še bol slabe vole. Fak, uničla sm še tist, kar je blo. In pol moj Zlatko Zahovič (prjatlca xD) lih nalašč na MSNju. Ker mam neki mobi smotan in mam tut pol prazn imenik, mi je dala niegovi cifri in js mu lepo prjazno napišm SMS, naj me odblokira, pa se normalno men... In čez 10 sek... -> ***** se je ravnokar vpisal. Js se mu hitr opravičm in to, pol se pa pomiriva in se zmenva, da mu domov prnesm zvezke. Jupi jupi jaja, vse fino. Smile In ja, nesla sem mu. Js sm bla lepo pr niemu in sva se pogovarjala, pol sva šla pa še skup k maš.xD

Ja, vse je lepo in prou. Sam zmigal se pa še zmer ni...-.-

Very Happy Very Happy Briga me, sam da se ne sovražva. Very Happy

Omg, kok sm napisala... O.o
Nazaj na vrh Go down
Esteren
Atenka
Esteren

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyPon Feb 23, 2009 6:49 pm

uboga Sheila... ah sej bo... ti si enga zber, k te bo spoštoval ker je res v redu fantov kakšno eno četrtino. Smile Jaz sicer res nisem človek, k ne znam zbirat za fante....... Lepi so, sam... ah, ja... prejšnji bivši je bil res ljubosumen pa kr lastil si me je in sem ga imela dovolj. ker z mano se ne bo nihče igral... potem pa še zanč pri bratovi punci, k je praznovala rojstni dan... pa je mela 18 letnega brata... in js itak: blond lasje, usa uštimana, pa s tako lepo obleko suha pa visoka... kdo pa se mi lahk upre? pa sem se mal zmotila scratch .... čist sva se upjanla(kar se jst nikol ne) in poj sej veš... Kaaaj sej sem zbežala(hvalabogu) ampak poj sem nazaj prišla na zabavo in... in... Sad to pa raj ni za v javnost, ker se grozno počutim Crying or Very sad
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyTor Feb 24, 2009 2:31 am

La la la, če se bojo normaln obnašal, pol bo okej in ne bo frke. Če bojo pa nesramni pa...pi pi pi, mrš z nimi! In upam, da bo takih čimmanj. Very Happy
Ja pol ma pa od brata punca ne lih good brata. [em, hecn zveni...xD]
Sj bo good...al pač ne..? :S Neutral
Nazaj na vrh Go down
Esteren
Atenka
Esteren

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyTor Feb 24, 2009 6:02 pm

npe, k je moj brat zvedu je čist ponoru pa jo pustu... itak je bla ena izmed tistih barbik.....
mja, bo... sam pa ne bi glih povedala, zarad česa je brat najbolj ponoru, to pa res ni za v javnost... eh, zej je ok, sam se ne grem več teh nekih avanturic, ker imam dovolj Neutral
js se bom najprej raj učenju posvetila, da bom odlična ;D study
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyTor Feb 24, 2009 8:37 pm

Hem... Pol pa okei..?
No, ti kr. Very Happy Js bi se tut, p se ne morm... .S
Nazaj na vrh Go down
Esteren
Atenka
Esteren

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyTor Feb 24, 2009 9:12 pm

mah, okej je okej.......
ne maram učenja ampak... tko pač je... ker razred si, Sheila? Very Happy
js sem 2. letnik gimnazije -.-" ne maram srednje šole, polom in pokol No
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyTor Feb 24, 2009 11:29 pm

Osnouka, 8. razred. Very Happy
Vrjamm, d je pokol...-.- In kei pogrešaš osnouno šolo p sošolce (bivše)? Smile
Nazaj na vrh Go down
Esteren
Atenka
Esteren

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyTor Feb 24, 2009 11:55 pm

mah, ja ful Sad

bivši sošolci največ mi pomenijo Mr. Love sej s parimi se slišmo ;D....
ah... osnovna šola... ne vem, ja jo, ker je srednja teži, morš bolj za knjigam sedet, ampak js se isto učim kokr v osnovni pa nimam težav, sem brihtna buča Razz
in ti je kej težki osmi razred? kakšna si bla pa v sedmemu(misšljeno po ocenah)? flower
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyČet Feb 26, 2009 12:35 am

Fain, da ste u stikih. Very Happy Mah, odvisno kai, sam je pa še kr težko, ja. Smile Js sm bla drgač usa leta odlična, to leto p ne bo več tko, k nimamo več splošne ocene (zadostno, dobro, prav dobro, odlično...). To so zdei ukinl, mamo sm še zaključne ocene predmetov i gotovo. Smile
Nazaj na vrh Go down
Althea
Špartanka
Althea

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyČet Feb 26, 2009 11:44 pm

Uf nekdo se je zbudu lepo lepo. Glede fantov. Jst mam super fanta. Kok je prjazn in use Very Happy že en mesec sma skup ( sej vem ni nekam vlk )
Glede šole pa jst sm prvi letnik gimanzije Smile in je težkooooooooooo
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyPet Feb 27, 2009 1:41 am

Na koga je letel, d se je zbudu..? Very Happy
Važn, d ga maš. Smile [fanta.] UživiTA. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Esteren
Atenka
Esteren

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyPet Feb 27, 2009 1:54 am

Jaja, Tamara vem da maš fanta(mislim, a nisem pametna XD)...
lepo je met super fanta, ampak ne tazga gnilga kokr sem ga mela jst -.-" ....
Sheila, sej bo šlo, sam potrudi se pa boš pri vsem odlična -> kako dobrodelne nasvete dajem Laughing ... Pa še neki, takoj ko ti bo un tvoj izbranec karkol naredu, ga odpihni stran. Ženske ruuulzzzz afro
Nazaj na vrh Go down
Althea
Špartanka
Althea

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyPet Feb 27, 2009 7:15 pm

Hehe ja vem, da ti veš, da mam fanta XD.
U ja ŽENSKE RULZZ ženske smo ženske le kaj bi moški brez nas ?
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptySob Feb 28, 2009 2:42 am

V strganih gatah sedel na kavču, se nacejal s pirom in kolnil nad nogometaši in zgrešenim golom..? Laughing
Nazaj na vrh Go down
Kurt
Korintčan
Kurt

Število prispevkov : 56
Poklic : Vojak
Registration date : 10/11/2008

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyNed Mar 01, 2009 12:08 am

To ti je življenje! Laughing

NOT!
Nazaj na vrh Go down
Esteren
Atenka
Esteren

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyNed Mar 01, 2009 12:50 am

jaa, Sheila direkt to sem mislila Laughing ...

Jaja, pazi, da tega ne bo Kurt počel, ga bo Esteren čez rit, al pa ga bo z nožem zabodla, ker je psihopatka xD

blesav fuzbal... Rolling Eyes Banana
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyNed Mar 01, 2009 2:09 am

Very Happy Very Happy Fuzbal pa ja ni blesav. Smile
Nazaj na vrh Go down
Kurt
Korintčan
Kurt

Število prispevkov : 56
Poklic : Vojak
Registration date : 10/11/2008

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyNed Mar 01, 2009 2:12 am

Itak, da ni. Very Happy

Bom vse nože poskril... Smile
Psihopatska banana! BananaKlepet - Page 2 065 xD
Nazaj na vrh Go down
Sheila
Špartanka
Sheila

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyNed Mar 01, 2009 2:16 am

xD Laughing Kaj mata s temi psihopati zdej tle? xD
Nazaj na vrh Go down
Esteren
Atenka
Esteren

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyNed Mar 01, 2009 2:21 am

sproščava se Sheila xD
midva sva psihopata, tko pač jeee I love you
nene, ljubi Kurt, ne boš jih... bo Esteren nardila tak puppy look in boš vse opustu, verjem cat
jaja, ta psihopatska banana je zakon xD Mr. Love Banana posvojim jo cyclops
Nazaj na vrh Go down
Althea
Špartanka
Althea

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 EmptyNed Mar 01, 2009 10:59 pm

haha no no Banana sej bo Banana .
Am ja glede fuzbala ( mal z zamudo ) fuzbal je eden najbolših športov Srce
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Klepet - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Klepet   Klepet - Page 2 Empty

Nazaj na vrh Go down

Klepet
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-