| Klepet | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Sheila Špartanka
Število prispevkov : 47 Age : 29 Registration date : 08/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 03, 2009 6:13 pm | |
| | |
|
| |
Althea Špartanka
Število prispevkov : 93 Age : 30 Poklic : Filozofinja in zdravilka Registration date : 25/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 06, 2009 12:25 am | |
| Jst sm super kot vedno | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 06, 2009 2:20 am | |
| Js pa trenutno nism super. Čeprou sm zmeri dobre volje. <.< | |
|
| |
Esteren Atenka
Število prispevkov : 84 Poklic : Slikarka Registration date : 04/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 07, 2009 4:05 pm | |
| ojoj. kaj pa je, draga Sheila? | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 21, 2009 8:53 pm | |
| I know, dolg me ni blo... Pa bom useen odgovorila... Punce, vas je že kdaj fant zavajal in vam govoril, da ste lepe, vas kdaj pa kdaj prijel za roko in te včasih tudi kar tako nenadoma objel? No, mene je. Seveda sem bila vsa presrečna in sem se začela zaljubljati vanj. Prej me je namreč ves čas dražil in mi je šel pošteno na živce, potem pa se je takole spremenil. Jaz že čisto zasanjana in to. Pa pride teden, ko grejo smučat. On je seveda mene prosil, naj mu dam zvezke za prepisat. Spet vsa jupi in ulala. Pol se pa enkrat pogovarjava po MSNju (še isti teden, ko je na smučanju) in omeni, da zasleduje neko borderko, ki je huda in oh in sploh. Dobro, postanem ljubosumna. In mi potem javi dan prekmalu, da so doma. Jaz presenečena in ga sprašujem kako to. No to zdaj ni ravno važno. Potem pa naredim veliko napako...omenim borderko. In mi reče, da sta se zalizala. Js čist fak in O.o Naslednji dan nočem v šolo, da ga ne bi videla, čisto sem slabe volje in čist aaa! In js sm že prej skapirala, da se z mano zaje*ava, hotla sem se sam še prepričat. In ja, nobenmu ni čist nč omenu nobene borderke, jz sem edina, ki ve. Ponorim in sem čisto besna, seveda znotraj sebe. In ja, samo okol me je prenašou. Že prej je blo nekako tako...en dan je čist prjazn in oh in sploh, me prjema za rokce, se lepo pogfovarja z mano, drug dan se pa grdo obnaša do mene, me žal in ignorira. Mela sem dost! No, to je razlog... Pa da ne bo vse tako grozno, vam bom povedala, kaj se je zgodilo potem... Popoldne se spet pogovarjam z njim po MSNju, tokrat sem ga pa napala (grozn se sliš, vem xD). Zasliševala sem ga, zakaj se z mano **** okol in zakaj lih js. On skos nwm nwm. Pismo, js sm še bol besna. In pol mi po neki časa przna, da si je to sam zmislu, borderka je pa bla ena, sam nista mela nč. Js si mislm: sem vedla. Pol mu še kr težim in on reče: te bom prisiljen blokirat. Puf! Navidez nedosegljiv. Takrat sem vidla, da sem ga zasračkala in sm še bol slabe vole. Fak, uničla sm še tist, kar je blo. In pol moj Zlatko Zahovič (prjatlca xD) lih nalašč na MSNju. Ker mam neki mobi smotan in mam tut pol prazn imenik, mi je dala niegovi cifri in js mu lepo prjazno napišm SMS, naj me odblokira, pa se normalno men... In čez 10 sek... -> ***** se je ravnokar vpisal. Js se mu hitr opravičm in to, pol se pa pomiriva in se zmenva, da mu domov prnesm zvezke. Jupi jupi jaja, vse fino. In ja, nesla sem mu. Js sm bla lepo pr niemu in sva se pogovarjala, pol sva šla pa še skup k maš.xD Ja, vse je lepo in prou. Sam zmigal se pa še zmer ni...-.- Briga me, sam da se ne sovražva. Omg, kok sm napisala... O.o | |
|
| |
Esteren Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pon Feb 23, 2009 6:49 pm | |
| uboga Sheila... ah sej bo... ti si enga zber, k te bo spoštoval ker je res v redu fantov kakšno eno četrtino. Jaz sicer res nisem človek, k ne znam zbirat za fante....... Lepi so, sam... ah, ja... prejšnji bivši je bil res ljubosumen pa kr lastil si me je in sem ga imela dovolj. ker z mano se ne bo nihče igral... potem pa še zanč pri bratovi punci, k je praznovala rojstni dan... pa je mela 18 letnega brata... in js itak: blond lasje, usa uštimana, pa s tako lepo obleko suha pa visoka... kdo pa se mi lahk upre? pa sem se mal zmotila .... čist sva se upjanla(kar se jst nikol ne) in poj sej veš... sej sem zbežala(hvalabogu) ampak poj sem nazaj prišla na zabavo in... in... to pa raj ni za v javnost, ker se grozno počutim | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 24, 2009 2:31 am | |
| La la la, če se bojo normaln obnašal, pol bo okej in ne bo frke. Če bojo pa nesramni pa...pi pi pi, mrš z nimi! In upam, da bo takih čimmanj. Ja pol ma pa od brata punca ne lih good brata. [em, hecn zveni...xD] Sj bo good...al pač ne..? :S | |
|
| |
Esteren Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 24, 2009 6:02 pm | |
| npe, k je moj brat zvedu je čist ponoru pa jo pustu... itak je bla ena izmed tistih barbik..... mja, bo... sam pa ne bi glih povedala, zarad česa je brat najbolj ponoru, to pa res ni za v javnost... eh, zej je ok, sam se ne grem več teh nekih avanturic, ker imam dovolj js se bom najprej raj učenju posvetila, da bom odlična ;D | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 24, 2009 8:37 pm | |
| Hem... Pol pa okei..? No, ti kr. Js bi se tut, p se ne morm... .S | |
|
| |
Esteren Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 24, 2009 9:12 pm | |
| mah, okej je okej....... ne maram učenja ampak... tko pač je... ker razred si, Sheila? js sem 2. letnik gimnazije -.-" ne maram srednje šole, polom in pokol | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 24, 2009 11:29 pm | |
| Osnouka, 8. razred. Vrjamm, d je pokol...-.- In kei pogrešaš osnouno šolo p sošolce (bivše)? | |
|
| |
Esteren Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Tor Feb 24, 2009 11:55 pm | |
| mah, ja ful bivši sošolci največ mi pomenijo sej s parimi se slišmo ;D.... ah... osnovna šola... ne vem, ja jo, ker je srednja teži, morš bolj za knjigam sedet, ampak js se isto učim kokr v osnovni pa nimam težav, sem brihtna buča in ti je kej težki osmi razred? kakšna si bla pa v sedmemu(misšljeno po ocenah)? | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Feb 26, 2009 12:35 am | |
| Fain, da ste u stikih. Mah, odvisno kai, sam je pa še kr težko, ja. Js sm bla drgač usa leta odlična, to leto p ne bo več tko, k nimamo več splošne ocene (zadostno, dobro, prav dobro, odlično...). To so zdei ukinl, mamo sm še zaključne ocene predmetov i gotovo. | |
|
| |
Althea Špartanka
Število prispevkov : 93 Age : 30 Poklic : Filozofinja in zdravilka Registration date : 25/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Feb 26, 2009 11:44 pm | |
| Uf nekdo se je zbudu lepo lepo. Glede fantov. Jst mam super fanta. Kok je prjazn in use že en mesec sma skup ( sej vem ni nekam vlk ) Glede šole pa jst sm prvi letnik gimanzije in je težkooooooooooo | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 27, 2009 1:41 am | |
| Na koga je letel, d se je zbudu..? Važn, d ga maš. [fanta.] UživiTA. | |
|
| |
Esteren Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 27, 2009 1:54 am | |
| Jaja, Tamara vem da maš fanta(mislim, a nisem pametna XD)... lepo je met super fanta, ampak ne tazga gnilga kokr sem ga mela jst -.-" .... Sheila, sej bo šlo, sam potrudi se pa boš pri vsem odlična -> kako dobrodelne nasvete dajem ... Pa še neki, takoj ko ti bo un tvoj izbranec karkol naredu, ga odpihni stran. Ženske ruuulzzzz | |
|
| |
Althea Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Feb 27, 2009 7:15 pm | |
| Hehe ja vem, da ti veš, da mam fanta XD. U ja ŽENSKE RULZZ ženske smo ženske le kaj bi moški brez nas ? | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Feb 28, 2009 2:42 am | |
| V strganih gatah sedel na kavču, se nacejal s pirom in kolnil nad nogometaši in zgrešenim golom..? | |
|
| |
Kurt Korintčan
Število prispevkov : 56 Poklic : Vojak Registration date : 10/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 01, 2009 12:08 am | |
| To ti je življenje! NOT! | |
|
| |
Esteren Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 01, 2009 12:50 am | |
| jaa, Sheila direkt to sem mislila ... Jaja, pazi, da tega ne bo Kurt počel, ga bo Esteren čez rit, al pa ga bo z nožem zabodla, ker je psihopatka xD blesav fuzbal... | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 01, 2009 2:09 am | |
| | |
|
| |
Kurt Korintčan
Število prispevkov : 56 Poklic : Vojak Registration date : 10/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 01, 2009 2:12 am | |
| Itak, da ni. Bom vse nože poskril... Psihopatska banana! xD | |
|
| |
Sheila Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 01, 2009 2:16 am | |
| xD Kaj mata s temi psihopati zdej tle? xD | |
|
| |
Esteren Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 01, 2009 2:21 am | |
| sproščava se Sheila xD midva sva psihopata, tko pač jeee nene, ljubi Kurt, ne boš jih... bo Esteren nardila tak puppy look in boš vse opustu, verjem jaja, ta psihopatska banana je zakon xD posvojim jo | |
|
| |
Althea Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Ned Mar 01, 2009 10:59 pm | |
| haha no no sej bo . Am ja glede fuzbala ( mal z zamudo ) fuzbal je eden najbolših športov | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|