| Klepet | |
|
+17Althea Echo Atena Ahilo Esteren Caius Artemida Elena Renn Keira Pozejdon Selena Eros Gaia Avani Nearja. Eol 21 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Keira Atenka
Število prispevkov : 247 Age : 30 Poklic : Filozofinja in umetnica Registration date : 30/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sre Okt 22, 2008 11:04 pm | |
| | |
|
| |
Nyx Korintčanka
Število prispevkov : 108 Poklic : Trgovka Registration date : 04/10/2008
| |
| |
Keira Atenka
Število prispevkov : 247 Age : 30 Poklic : Filozofinja in umetnica Registration date : 30/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Okt 23, 2008 9:01 pm | |
| Hehe. Tudi prav, pa Homer. | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Okt 23, 2008 9:16 pm | |
| Ma lej men je vseen kaj, pomoje Nyx niti ne zanima kaj je sploh gor, če hočeš ti lohk tut prnesem Prešernovo Lepo Vido Drgač sm pa na Atenskih ulicah. | |
|
| |
Keira Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Okt 23, 2008 9:36 pm | |
| Tudi prav! Ampak kaj imate danes vsi z Lepo Vido? Ti si že tretja oseba ki jo je danes omenila. xD | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Čet Okt 23, 2008 11:22 pm | |
| Pa pr slovi smo mel veliko začetnico in pol so ble tele izjeme kot so Lepa Vida pa Kralj Matjaž pa Rdeča Kapica. Tk da.... Lahko ti pa tut Rdečo Kapico zdilam če maš to željo. A je kdo bral knjigo Twilight? Ves folk na polno gobca o njej in zdej si jo lovdam, sam ko sm šla pa brat kritike me ni pa čist nč navdušlo..... Dobro napisane kritike so bukvo čist spljuvale. Ah, we'll see. | |
|
| |
Keira Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Althea Špartanka
Število prispevkov : 93 Age : 30 Poklic : Filozofinja in zdravilka Registration date : 25/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 6:38 pm | |
| Twilight? Jst pa še nism brala o čem se pa gre? | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 8:08 pm | |
| Gimnazija, gimnazija. Sm si pa priskrbela Twilight najprej ebook pol me nekak ni pritegnil pa sm si zlovdala uno foro zvočna knjiga. Tk da sm poslušala k sm si sobo pospravlala. Drgač pa Apolonija, gre za trivialno literaturo, nekakšn love story. Je pa notr vampir (za katerga me vsake deset sekund opomnejo da je gorgeous pa njegove mesmerizing eyes pa perfect face, u glavnem deček je popoln). Slog pisanja men ni glih dobr (dejansko vi tle na RPGju bolš pišete), pa liki se vsaj zaenkrat tut še ne razvijajo..... Bomo vidl, mogoč se še kej druzga zgodi kot opisi glavne junakinje, kako gre vsak dan v šolo in kako jo je kar naprej treba reševat iz smrtno nevarnih situacij. Bolj taka na izi knjiga je. Aja, pa zlo očitna Mary Sue. Sama zgodba sicer niti ni tok napačna in če bi jo dobil v tačke nekdo ki zna mal bolš pisat, bi lahko nastala kar dobra knjiga. Pa ne me zdej kamenjat. Je sam moje mnenje. | |
|
| |
Keira Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 8:31 pm | |
| Don't worry. I will not kill ya. Sicer pa... Ali kdo tudi v RL piše kaj? Zgodbice, kaj takega? | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 8:36 pm | |
| Now I feel relieved. Pa sj zasnova zgodbe in likov mi je kul, sam napisan bi blo pa res lohk z mal več truda. To si zdej tko vprašala, da ti sigurn neki pišeš tkole mal na skrivaj v wordu, zavarovano z geslom, ob večerih. Men je drgač full fajn pisat, sam nimam tok motivacije da bi kej daljšga spisala, pa se rajš po RPGjih potikam, k so mi super nadomestilo. Še pisat te naučijo. Mam pa v glavi tko pa na kšnih listih skracano ene par osnutkov, od katerih mi je trenutno samo še edn všeč. Nč resnega. | |
|
| |
Keira Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 8:44 pm | |
| Pa dobro no. In to sem se zmeraj spraševala... Kako lahko dokument zaščitiš z geslom? To si tako povedala kot da imaš že izkušnje s tem. Ah... Počitnice. | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 9:00 pm | |
| Ma valda da vem kako se da dokument na geslo sj sm bla tut jst enkrat 13 let stara pa sm pisala kvazi najstniške love zgodbice! Pa tut vse moje RPG opise pa skopirane poste mam pod geslom, niti ne vem zakaj. Nočem da bi mi kšn obisk kdej kej šaru pa začel postavljat neumna vprašanja. za geslo- ko daš SAVE AS, je v vrhnji vrstici okenčka ki se odpre ene apr slikic pa TOOLS piše. To klikneš in izbereš SECURITY OPTIONS pa sam tam vtipkaš geslo, daš OK, še enkrat morš potrdit geslo pol pa lepo shraniš in to je to. Še zmer nis povedala, a ti kej pišeš al ne. | |
|
| |
Keira Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 9:10 pm | |
| Ouuu tole pa je uporabno. Thx. Ma ja, pišem. Ampak ne tistih običajnih love stories. Običajno kaj tragičnega ali pa resnične. Ali pa kakšne kriminalke. Ne vidim fore v ostalih. In koliko si ti sploh stara? | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 9:24 pm | |
| Zdej a ti delujem mal prestara za tle gor al pa mal premlada. 19 I'M NINETEEN, I LIKE RPG AND I'M PROUD OF IT!!!!!! Zdej me boste verjetn vsi oklical za staro mamo al pa kej podobnega. Pa sej tut love stories niso napačne, če so dobr napisane. Sam problem je, da niso. Ker jih je še najlažje pisat. Matr, mi bomo še slavni pisatelji k bomo veliki! Evo en kratek odlomk moje izkrivljene zgodbice: Tretje pravilo: nikoli ne ubij žrtve doma. Opombe: čiščenje razpacanih ostankov možganov, krvi in/ali notranjih organov iz vašega najljubšega tapisona, preproge, posteljnine ali kakršnihkoli površin je zahteven in dolgotrajen proces. Sploh, ker ga morate opravljati sami. A tole truplo, ki je s čudno prepletenimi udi zveriženo poleg moje postelje in s steklenim pogledom porcelanastih punčk butasto strmi vame, se mi je, še v živem stanju seveda, po nekaj popitih koktejlih in v mraku nočnega kluba zdelo neznansko privlačno. Prekršila sem tudi sedmo pravilo: nikoli ne ubijaj pod vplivom alkohola. Opomba: obstaja velika možnost, da žrtev pobegne. | |
|
| |
Keira Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 9:39 pm | |
| Tudi prav. Samo ne se razburjat! I like your story. En začetek moje? Stala je na delu skale, ki je bil poraščen s travo. Zdelo se ji je skoraj ironično, ta živ del sicer mrtvega sveta okrog nje. Zelena barva jo je bodla v oči. V sivem jutru je izstopala, in zdelo se je, kot da žari. Stresla se je. Pogled je usmerila nazaj na zaplato trave. Zelena barva je kar kričala izpod njenih umazanih sivih, četudi nekoč belih superg. Hladen veter ji je razmršil temne lase, ona pa je še zmeraj gledala strmo navzdol. Zelena barva je bila njena najljubša… Včasih. Pa dobro, ni glih ne vem kaj. Ampak kaj, ko zdaj to na novo pišem. Ker je moja zbirka zgodbic 'zgorela'. V bistvu sem si uspela sežgati trdi disk in nisem imela kje drugje in je bilo ... grozno. | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 10:01 pm | |
| Sej se ne razburjam, tist je bla zajebancija. Jst se redko res *razhudim*, po internetu pa sploh ne. ((sej veš una fora- arguing over the internet is like special olympics. even if you win, you're still retarded)) O ja mi je znan filing ko se ti sesuje cel komp kjer si mel shranjene slike pa musko pa svoje male skrivne pisarije.... Grozno. Men je tut všeč tale tvoj odlomek. Dobr stil. Zelena barva se sicer trikrat ponovi, sam po eni stran glih to poj da tist filing.... Depresije. A ženska slučajn razmišlja da bo skočila čez rob? | |
|
| |
Keira Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 10:11 pm | |
| Njaaa. Pravzaprav ne. Čaki, zaključek. Pravzaprav si je zmeraj želela izvedeti, kako je. Skočiti iz pečine? Nasmehnila se je. Nikoli ni rada pretiravala. Nad njo sta vzletela dva galeba in se kriče dvigovala proti soncu. Za trenutek se je čas ustavil, kriki galebov so potihnili, saj sta tudi ptici osuplo opazovali osebo v črnem, ki je počasi naredila korak naprej. Le en sam, droben korak v prazno. To je bilo napisano v enem izmed depresivnih počutij. Raje imam zabavne zgodbice. Obstaja kakšna možnost, da vidim celotno tvojo zgodbico? | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 10:24 pm | |
| Sm ti po ZSju dostavla. Ja no, pa sj nism tok sfalila! Mela je v glavi da bo skočila ane! No čak mal. Sj na koncu je? Ne me zdej zavajat. Je pa problem ja ker mens e tut najbl piše kadar sm bolj melanholične volje in takrat je mal težje spisat kej *smešnega*. Za zabavne zgodbice pa ber Terry Pratchett-a pa njegov Discworld. V originalu. To je pa neki najbl smešnga ever. Vsej men. Sm prov obsedena s temi knjigami, na srečo jih je čez 40. | |
|
| |
Althea Špartanka
Število prispevkov : 93 Age : 30 Poklic : Filozofinja in zdravilka Registration date : 25/09/2008
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 10:24 pm | |
| Uuuuuu sam vidve bi pa res lahk ble pisatlce . No jst tut včasih kej napišem sam pol mi ni nič všeč pa zmučkam pa v kanto vržem:D | |
|
| |
Keira Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 10:27 pm | |
| Haha. Ne ni skočla. Ne mara pretiravanja. Je stopla čez. In ja, zato jih jaz pišem na računalnik. Jih vsaj ne morem zmučkati in vreči stran. | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Pet Okt 24, 2008 10:39 pm | |
| Ker prikrit sarkazem. Bom pa drgač vprašala. A je padla al ni padla? Ej folk ne metat stran zgodbic. Men je žal da sm jih. Nikol ne veš, mogoč pa žez neki časa prebereš in ugotoviš da zgodba ni slaba pa jo dopolneš in izboljšaš.
Nazadnje urejal/a Nyx Sob Okt 25, 2008 12:45 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Althea Špartanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 25, 2008 12:12 am | |
| Ja no to maš pa tut prav ja eno še mam sam ni dokončana je narjena na osnovi gospodarja prstanov pa harrya potterja sam je beda mal je fantazije vmes pa tak | |
|
| |
Nyx Korintčanka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 25, 2008 11:50 am | |
| Ja sej moja teorija zagovarja da ni vano kaj pišeš, dokler pišeš. Več kot pišeš, bolš pišeš in tut če na začetku ratajo same čudne zgodbice al pa fanfictioni boš na konc bil sposoben napisat dobro knjigo. Na kok RPGjih pa ste vi kej? Oz. kolk življenj vodite poleg svojega (kolk likov mate vsega skup) | |
|
| |
Keira Atenka
| Naslov sporočila: Re: Klepet Sob Okt 25, 2008 2:06 pm | |
| Sedem. Saj jih je bilo še več, ampak so forumi propadli. Zadnje čase vse množično propada. Ti? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Klepet | |
| |
|
| |
| Klepet | |
|